Afwasser / Keukenhulp Schiermonnikoog (per direct fulltime)

Relaxed en ongedwongen. Zo kunnen we de sfeer van dit restaurant het beste omschrijven! Ben jij op zoek naar een leuke horecabaan waar je direct zou kunnen beginnen dan heb je hem bij deze gevonden!

Publicatiedatum: 20 apr 2021
9 apr 2021 - 1 mei 2022
Schiermonnikoog
9166LG
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor dit trendy restaurant zijn wij op zoek naar een gezellige collega! Als afwasser / keukenhulp maak jij het keukenteam compleet, met jou kunnen we alles aan want jij zorgt ervoor dat wij voor heter vuren kunnen staan.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en kun je per direct voor een seizoen of langer werken dan komen wij graag met jou in contact! Voor onze collega's van het vaste land is huisvesting op Schiermonnikoog beschikbaar.

Wat we van jou verwachten

Uiteraard is enige ervaring en kennis over wijn welkom maar plezier in je werk, een grote glimlach en sociaal gedrag staan bij ons voorop! Ben je enthousiast om het vak te leren, fulltime beschikbaar of enkel weekenden & vakanties dan ben jij zeker welkom om te solliciteren!

Wat we je bieden

Een ongedwongen en relaxte werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, wie wil dat nou niet? Parttime of fulltime werken, voor een seizoen of langer? Samen met jou bekijken wij graag wat voor ieder het beste werkt. Wij bieden een goed salaris en huisvesting aan tegen een schappelijke vergoeding. Werken op een eiland is natuurlijk hartstikke leuk maar je wilt ook wel eens naar het vaste land daarom zijn erg flexibel met vrije dagen. Quid pro quo :-)

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij dit leuke bedrijf op Schiermonnikoog dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #schiermonnikoog #island #beach #waddeneiland #schier #waddenzee #wadden #strand #eiland

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid