Afdelingsverantwoordelijke Supermarkt Terschelling

Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zijn per direct op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke groente en fruit.

Publicatiedatum: 30 nov 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Terschelling
8891GC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als verantwoordelijke AGF zorg jij dagelijks voor controle op AGF producten zodat alleen deze die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen in onze schappen liggen. Houdbaarheid en kwaliteit zijn in deze erg belangrijk Je verricht op een zelfstandige manier de werkzaamheden waarvoor je over de benodigde specialistische vakkennis en vaardigheden beschikt. Daarnaast houd jij je bezig met het aansturen van de medewerkers op de afdeling zodat de gestelde doelen behaald kunnen worden. Verder houd jij je bezig met het bestellen, presenteren en verkopen van producten met hierin als belangrijkste factoren dat de afdeling kwalitatief goed gevuld en ordelijk is.

Wat we van jou verwachten

  Ga jij graag aan de slag als verantwoordelijke AGF waarbij jij de klanten van onze supermarkt op Terschelling dagelijks voorziet van verse producten. Als verantwoordelijke AGF:

  • ben je woonachtig op Terschelling of bereid een langere periode op Terschelling te wonen en te werken
  • 40 uur per week beschikbaar
  • heb je affiniteit met vers producten van de afdeling AGF;
  • ben je service- en dienstverlenend ingesteld
  • beschik je over goede contactuele eigenschappen en cijfermatig inzicht;

  Wat we je bieden

  • Een afwisselende functie binnen een leuk team
  • Goede arbeidsvoorwaarden CAO Levensmiddelen met 19 ATV en 200% loon op zondagen!
  • Een fantastische (werk)ervaring op Vlieland
  • Huisvesting boven de supermarkt in hartje Midsland
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling

  De COOP is in 2017 nieuw gebouwd en biedt twee woonlagen met in totaal 21 kamers. Er is een grote living er zijn twee keukens en meerdere sanitaire voorzieningen. De slaapkamers zijn ruim opgezet. De vaste krachten slapen alleen en de tijdelijke krachten delen een kamer. Voor de huisvesting wordt een kleine (wettelijk verplichte) vergoeding gevraagd.

  Wie we zijn

  Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

  Informatie sollicitatie

  Zoek jij een leuke baan en wil je graag voor een langereperiode op Terschelling komen werken? Wij maken graag kennis met jou!

  Persoonsgegevens

  PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

  Contactgegevens

  Ambitie & Beschikbaarheid