Afdelingsmanager Kassa Jumbo Terschelling

Een uitdagende baan als afdelingsmanager; Jij streeft naar de beste klantbeleving, samen met je team zorg je voor een aantrekkelijke afdeling waar alles op rolletjes loopt!

Publicatiedatum: 29 nov 2022
29 nov 2022 - 29 nov 2023
Terschelling
8894KE
32 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
midcareer

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het resultaat van de afdeling. Daarbij gaat het om de verkoop van bloemen en sigaretten, de bezetting van de kassa's en de klantenservice. Je zorgt met je team voor een aantrekkelijke afdeling, streeft naar de beste klantbeleving en speelt met promotieactiviteiten in op de behoefte van je klanten en het moment van het jaar. Daarnaast coördineer jij de administratieve taken en de financiële afhandeling.

Jij hebt 100% aandacht voor de klant en voor je team. Je weet wat er leeft bij collega's, kan je goed inleven en bent veerkrachtig. Je kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt, denkt in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als persoon maar ook als (product)expert van je afdeling.

Wat we van jou verwachten

Jij bent een inspirerende persoonlijkheid, die zich goed kan inleven en veerkrachtig is. Met HBO diploma op zak en 2 jaar leidinggevende ervaring houdt jij overzicht en kun je snel schakelen indien de situatie daarom vraagt. Jij denkt van nature in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren. Jouw werkweek is minimaal 32 uur per week. Daarnaast heb je minimaal een mbo-niveau 4 diploma /HBO diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s; ervaring met het kassaproces en geldstromen; ervaring als leidinggevende.

Wat we je bieden

Een fulltime baan met een salaris boven cao waarbij je elke dag de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen en dit eventueel aan te vullen met gerichte trainingen. Woonruimte is aanwezig

Wie we zijn

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Naast een prima salaris krijg je vakantiegeld, vakantiedagen en ATV. Elke dag ontdek je nieuwe ontwikkelkansen op de winkelvloer, die je kunt aanvullen met gerichte trainingen en opleidingen om de expert in jezelf te prikkelen. Daarnaast vind je bij Jumbo veel vrijheid en de ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

Informatie sollicitatie

Kom jij vrijblijvend koffie drinken? Of wil je meer info of solliciteren Marieke.mier@jumbo.com

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden