cover-image

Poffertjeshuis De Lickebaert

De Lickebaert is onderdeel van de Familie Oosterbaan Holding. De holding is een familiebedrijf dat samen met Het Vlielandhotel gerund wordt door de inmiddels derde generatie. Wij staan voor persoonlijke service en oprechte aandacht voor onze gasten én onze medewerkers. Hiermee maken wij al jaren het verschil in de horeca op Vlieland.

Het restaurant in authentieke sfeer biedt plaats aan ongeveer 60 gasten binnen en ongeveer 85 gasten in de binnentuin. Er is een speelhoekje voor de kinderen aanwezig en in de open keuken worden de poffertjes en pannenkoeken nog traditioneel met de hand gebakken. 

Bij De Lickebaert hebben we ook een grote passie voor koffie. We doen niets liever dan de dag beginnen met een heerlijke cappuccino. Inmiddels weten steeds meer gasten ook ons specifiek voor onze koffie te vinden. 

De Familie Oosterbaan Holding biedt huisvesting, dagelijkse maaltijden en een onvergetelijke ervaring op Vlieland. 

We betalen salaris boven CAO! Het is in de zomer af en toe hard werken bij ons dus we vinden ook dat dat goed beloond mag worden. 

We vinden het belangrijk dat je een goed plekje hebt op het eiland. Daarom besteden we veel aandacht aan onze huisvesting. Je deelt een kamer in een van onze personeelswoningen in de zomer maximaal met één andere collega. Blijf je een heel seizoen dan regelen we een eigen kamer. Wij zorgen er samen voor dat de gemeenschappelijke ruimtes wekelijks worden schoongemaakt en ook opgeruimd blijven zodat iedereen zich thuis voelt. Daarnaast krijg je van ons regelmatig een set fris linnengoed!

Onze vacatures

Vlieland Hotel Zeezicht Vlieland €  10 - €  16

Geen dag is hetzelfde. Om Zeezicht een succes te maken hebben wij al gezorgd voor smaakvolle, verse ingrediënten voor de keuken. Lees verder

Nieuw
Vlieland Hotel Zeezicht Vlieland

Ben jij de allrounder die nét dat stapje meer zet? Dan ben jij vast degene die we zoeken! Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.