cover-image

Gastrobar Onder de Pannen

Onder de Pannen is een café-restaurant centraal op het eiland Terschelling, in het dorp Midsland. Er wordt veel gekookt met lokale ingrediënten en aan iedere bezoeker is gedacht. Voor zowel de vleeseter, als de visliefhebber en de vegetariër staan er voldoende opties op de kaart. Wij beschikken over een riante moestuin, waar wij in het seizoen veel verse groenten en kruiden van kunnen oogsten en serveren. Zoals wij aangaven hebben wij een passie voor de horeca en als jij dat ook hebt: join us! 

Wij bieden je een professionele werkplek, in een fijn team. Bij Onder de Pannen vinden wij teamspirit erg belangrijk; een goed team staat garant voor tevreden gasten. Onze gastrobar heeft recentelijk een fikse verbouwing ondergaan en beschikt het over een moderne keuken met de beste apparatuur en gereedschappen om mooie gerechten te maken. 

Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring, passie en inzet. Huisvesting is aanwezig.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.