cover-image

Fietsverhuur Kiewiet

Fietsverhuur Kiewiet is gevestigd op het mooie Waddeneiland Ameland. Van kinderfiets tot rolstoelplateau fietsen en van hondenmanden tot bolderkar, als familiebedrijf zijn wij al twee generaties een vertrouwd adres in Nes en omgeving. Onze grootste vestiging bevindt zich aan de veerdam op slechts 300 meter vanaf de veerbootterminal. Onze nevenvestigingen bevinden zich op camping duinoord en in het centrum van dorp Nes.

Fietsen verhuren, daar komt best wat bij kijken! Wij bieden een afwisselende baan in een modern bedrijf met goed salaris gebaseerd op jouw leeftijd, kennis en ervaring. Heb je geen eigen huisvesting op Ameland maar wil je wel graag bij ons werken? Geen probleem, wij hebben een appartement voor jou te huur. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.