cover-image

Camping de kooi

Wij zijn wij:

Camping de Kooi is een prachtige camping, gelegen midden op het eiland Terschelling, tussen de leuke uitgaansdorpjes West en Midsland in. Het Noordzeestrand is nog geen 15 minuten fietsen. Naast de camping ligt een duinmeer voor een verfrissende duik voor of na je werk. De Kooi is een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn. Op de camping is een leuk eetcafé met ruim terras en een zeer verrassende keuken. Wil je nog meer weten van wie wij zijn? Kijk dan ook eens op campingdekooi.nl.

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling. Zoals we hier op de Kooi zeggen: ‘Never a dull moment’. We bieden een prachtig bedrijf om te werken, een leuk gezellig team, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer. Onze vacatures zijn per aanvang april of mei, juni, juli en augustus. Werkuren en de totale periode die je wilt komen werken bepalen we in overleg samen met jou. Je kan ook samen met één of meerdere vrienden of vriendinnen komen werken.

Lijkt het je leuk om een periode op Terschelling door te brengen, reageer dan direct en zorg voor jouw baantje op Terschelling. Tot ziens op Terschelling, Dirk-Jan en Marloes.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.