cover-image

Camping Coogherveld

Camping Coogherveld is een familiecamping in De Koog. De camping is dicht bij het strand, grenst aan een prachtig bos- en duingebied en ligt centraal op het mooie eiland Texel. De badplaats De Koog is slecht 200 meter van de camping. Als kleinschalig recreatiebedrijf, hebben contact met onze gasten

We verhuren sfeervolle chalets en luxe ingerichte lodges, geschikt voor 4 of 5 personen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers, tourcaravan, vouwwagens en tenten met een lengte van 8 meter.

Een superleuke receptie baan op onze gezellige en kleinschalige familiecamping in een gemoedelijke, persoonlijke fijne (werk)sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt op onze camping.

  • Dienstverband van een jaar, 12 tot 20 uur per week, 3 tot 4 ochtend dagdelen.
  • Loon conform cao recreatie, bruto € 14,50 tot € 15,- (afhankelijk van leeftijd en werkervaring)
  • Werkdagen vanaf 9:00 uur tot variërend 12:15/ 16:00 uur, vrijdag is een must, andere dagen in overleg. Af en toe op zaterdag.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.