Administratief medewerker Fietsverhuur

Heb jij alles graag onder controle? Wij ook! ter versterking van ons team van fietsverhuurders zoeken wij een administratief / backoffice medewerker.

Publicatiedatum: 21 mrt 2023
15 mrt 2023 - 15 mrt 2024
Ameland
9163 GM
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als administratief / backoffice medewerker zorg jij er voor dat alle processen binnen het fietsverhuur gesmeerd blijven lopen. Je verwerkt de bestellingen die via email en telefonisch binnenkomen en weet vragen van klanten vakkundig te beantwoorden.

Pech onderweg in de vorm van een lekke band, een lege accu of een ander defect worden correct door jou afgehandeld zodat één van onze fietsmonteurs snel ter plaatse kan zijn en het probleem kunnen oplossen.

Wat we van jou verwachten

Je bent vlot in het voeren van een telefoongesprek en op de e-mail en het werken met verschillende (computer)systemen kent voor jou geen geheimen. Nederlands is jouw moedertaal maar je kunt je tevens goed redden in Engels en/of Duits.

Wat we je bieden

Jij draagt bij aan het succes van fietsverhuur Nobel, voor ons ben jij daarom minstens zo belangrijk als de fietsen die wij verhuren. Wij bieden seizoens- en jaarcontracten waarbij wij er voor zorgen dat jij je kunt ontwikkelen in ons vakgebied. Je leert van ons maar ook via cursussen en trainingen die verzorgd worden door onze leveranciers en de fabrikant. Jouw salaris stellen wij vast op basis van leeftijd en ervaring.

Wij bieden:

  • een werkweek van 38 uur
  • seizoen- en jaarcontracten
  • personeelskorting op tweewielers en onderdelen
  • huisvesting in overleg

Wie we zijn

Nobel fietsverhuur is een familiebedrijf en reeds decennia een begrip op Ameland. Continuïteit is één van de belangrijkste kenmerken in ons bedrijf, dit zie je terug in ons vaste personeelsbestand en aan terugkerende gasten die trouw blijven aan een huurfiets van Nobel fietsverhuur. Daar zijn wij trots op en dit motiveert ons om goede fietsen en uitstekende service te verlenen.

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken, wil je solliciteren of gewoon eens met ons praten over deze vacature. Fiets of wandel eens bij ons binnen of stuur ons jouw reactie via onderstaand sollicitatie formulier of per email aan Margreet Nobel margreet@fietsverhuur.nu 06-57999357

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden