Sorry, de gevraagde informatie bestaat niet (meer)

Ben je op zoek naar een vacature op de prachtige waddeneilanden? Scroll dan naar beneden of klik hier voor alle vacatures. Er komen elke dag nieuwe bij dus kans is groot dat je wel wat vindt.

En als er nu niets voor je bij zit zijn er verschillende manieren om op de hoogte te blijven.

En je kan natuurlijk ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen, dan kijken wij voor jou.

Medewerker bediening Eetcafé de Driesprong

Bij de Driesprong werk je in een jong en team waar gezelligheid, eerlijkheid en jezelf zijn voorop staan. Wij bieden jou de kans om jezelf persoonlijk en vakgericht als medewerker bediening verder te ontwikkelen.

1 Mar 2024 - 31 Oct 2024

Schoonmaak(st)er / afwasser strandpaviljoen

Wil jij gewoon hard werken met leuke collega's? Dan hebben wij de belangrijkste baan van het strandpaviljoen voor jou! Word schoonmaker / afwasser op Ameland!

Zelfstandig werkend kok Grill restaurant

Sta je aan het begin van je horeca carrière of heb je al enige ervaring als keukenhulp en heb je affiniteit met het koks vak? Wij zijn op zoek naar medewerkers die voor langere termijn bij ons willen komen werken!

Bediening medewerker grillrestaurant

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig! Wij zoeken een collega die het seizoen of jaarrond bij ons kan komen werken.

Strandpaviljoen zoekt afwasser!

Als afwasser zorg jij ervoor dat de vaatwasser op volle toeren blijft draaien. Jij voorziet van schoon servies, glimmende glazen en bestek, blinkende potten en pannen. Daarnaast assisteer je de keuken bij allerlei voorkomende werkzaamheden.  

Strandpaviljoen zoekt bedieningsmedewerker!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken op hét strandpaviljoen van Ameland!

Medewerkers fietsverhuur Nobel m/v

Ter versterking van ons team zoeken wij kandidaten voor de functies administratief medewerker en fietsverhuurder. Samen met ons team zorgen we voor de vele veilige kilometers van onze klanten over het mooie eiland Ameland.

1 Mar 2024 - 1 Mar 2025

Horecamedewerker (inclusief huisvesting Terschelling)

Wil jij een leuke baan en goed verdienen? Kom dan werken bij de Koffiemolen! Wij zoeken een gezellige collega die vanaf april tot eind oktober/november kan blijven werken.

1 Apr 2024 - 31 Oct 2024

Animatie Medewerker Ameland

Ben jij energiek, spontaan, toegankelijk en creatief? Haal jij voldoening uit het omgaan met kinderen en maak je makkelijk contact? En wil jij een fantastische ervaring beleven op de Waddeneilanden? Kom dan ons Kids & Teens animatie team versterken!

Procesmanager / Teamleider Supermarkt

Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling! Achter de schermen ben jij dé schakel tussen allerlei processen, een functie die perfect bij je past, want je bent gek op zaken regelen en controleren. 

1 Apr 2024 - 1 Sep 2024