Medewerk(st)er bediening

Gestrand is de hotspot op Vlieland voor een uitgebreide lunch, gezellige borrel of smaakvol diner. Kortom; de hele dag gezelligheid. Met jouw sociale talenten tover je een glimlach op het gezicht van iedere gast. 

Publicatiedatum: 20 sep 2023
22 sep 2023
Vlieland
8899BB
30 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Jouw taken
Wanneer je bij ons in de bediening werkt ben je een echte alleskunner. Van bedienen aan tafel, bijspringen achter de bar tot het uitserveren van de lekkerste gerechten en borrelhappen. Samen met je collega’s zorg je er voor dat onze gasten een vakantie beleven om nooit te vergeten!

Wat we van jou verwachten

• Je bent enthousiast, goed gehumeurd en hebt liefde voor de horeca.

• Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

• Je deelt onze passie voor gasttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor een glimlach!

• Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden (parttime/ fulltime)

 

Wat we je bieden

• Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;

• Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;

• Salaris conform horeca CAO op basis van je ervaring en leeftijd, inclusief maandelijkse uitkering van vakantiegeld;

• Na elke werkdag de gezelligste sluitborrel met je collega's;

• Tot wel 50% korting op overnachtingen in Hotel Zeezicht;

• 10% korting bij diverse restaurants op het eiland;

• Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!

• Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

 

Wie we zijn

Gestrand is een hip en relaxte tent aan het Wad. Jong of oud, je voelt je bij Gestrand de hele dag direct thuis. Of het nu is voor ontbijt, een kopje thee, diner of gewoon de hele dag en avond lekker borrelen met allerlei lekkers. Niks hoeft en alles mag, dat is toch vakantie? We werken met zoveel mogelijk duurzame, huisgemaakte en streekproducten en zorgen dat de vegetariër bij ons ook lekker kan eten.
Gestrand is onderdeel van familiebedrijf Holding Gebroeders Houter en heeft uiteenlopende bedrijven, bestaande uit restaurants, kledingwinkels, hotel, discotheek, zeehondentochten en fietsenverhuur.
We willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven.
We heten je graag welkom bij de familie! Je werk met plezier en passie. Handen uit de mouwen en je doet alles voor de beleving van de gasten. Daar draait het bij ons om. Je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving.

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk! Klik dan op de paarse button hieronder en vul ons sollicitatieformulier in! Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een email of een appje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

E-mail: werken@gebroedershouter.nl

Telefoon/Whatsapp: 06- 27 20 02 06

Soliciteer via WhatsApp