(1e) Medewerker Bediening – full time (2020)

Kom werken op Vlieland! Wij zoeken per april 2020 full time medewerkers voor de bediening of 1e medewerkers bediening! Restaurant De Dining vind je aan de jachthaven van Vlieland en heeft een spectaculair uitzicht over het wad!

Publicatiedatum: 19 feb 2020
1 apr 2020 - 1 nov 2020
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Wil jij werken in een top team en weet jij als geen ander wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken? Havenpaviljoen De Dining zoekt leuke collega's met voldoende ervaring voor de functie van (1e) medewerker bediening. Deze vacature geldt voor maximaal de periode van april 2020 tot eind oktober 2020.

Wat we van jou verwachten

Je werkt zelfstandig, denkt en handelt proactief en probleemoplossend. Je bent representatief en hebt een zeer gastgerichte en commerciële instelling. Je zorgt ervoor dat je dat jouw vak- productkennis altijd up-to-date is zodat je onze gasten ten allen tijden een tiptop service kan bieden!

Wat we je bieden

Wij bieden een markt conform salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wie we zijn

De Dining is een modern en gestructureerd bedrijf waar de gasten altijd op de 1e plaats staan. Ieder jaar lukt het ons weer om een leuk team samen te stellen, werken bij De Dining is niet te onderschatten!

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

 

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden