(1e) Bedieningsmedewerker Strandpaviljoen (fulltime Vlieland)

Werken met uitzicht op zee en nét niet met je voeten in het zand... dat doe je bij Strandpaviljoen OOST! Lijkt jou dit fantastisch en ben jij die vlotte, en ervaren medewerker in de bediening? Solliciteer en kom zodra de horeca open kan werken op Vlieland!

Publicatiedatum: 20 jun 2021
18 jun 2021 - 31 dec 2021
Vlieland
8899CC
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Op het mooiste plekje van Nederland, bij het gezellige paviljoen Oost zijn we op zoek naar die toppers voor de bediening die gastvrijheid en gezelligheid voor de gasten willen en graag dat stapje extra willen doen.

Wat we van jou verwachten

Jij draagt iedere dag een lach. Het is jouw passie om de gast te verblijden met al het lekkers dat OOST te bieden heeft. Je ziet en hoort alles en maakt een bezoek van onze gast een onvergetelijke happening. Je bent die teamplayer met wie we een scherpe koers kunnen varen. Jij begrijpt dat inzet en motivatie het verschil maken.

Aansturend, meedraaiend. Motiverend, en adviserend zijn de Keywords

Wat we je bieden

We bieden je een leuke fulltime baan voor het hele seizoen, salaris conform CAO, met de mogelijkheid gebruik te maken van de personeelshuisvesting.

Wie we zijn

Strandpaviljoen Oost is een seizoen bedrijf, geopend sinds 2017, op de noord-oosthoek van Vlieland. We kijken uit over de Vliestroom. Elke dag met de wisselende getijden zie je de schepen komen en gaan. De zonsondergangen zijn vaak spectaculair. We zijn een klein compact bedrijf, met overdag veel aanloop van koffiedrinkers, lunchgasten en borrelaars. Vanaf 18.30 uur wordt er een dagelijks wisselend 4 gangen diner geserveerd.
Verse lokale vis, schaal en schelpdieren is onze passie.

Informatie sollicitatie

Durf jij als gastheer, gastvrouw of bedrijfsleider deze uitdaging aan? Wil je graag een tijd op Vlieland werken? Neem dan even contact met ons op, leeftijd vanaf 18 jaar, relevante werkervaring is gewenst.

Stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten puurvlielandmail@hetnet.nl.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden