1e bediening medewerker Schiermonnikoog

Maak jij ons team compleet? Kom werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 2 jun 2023
9 jun 2023
Schiermonnikoog
9166LA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Leuke dingen doen en onze gasten verrassen daar gaat het ons om. Ons vak beschouwen wij als een ambacht waar we met liefde voor het product creëren én serveren, deze liefde proeven onze gasten. 

Wij zijn per direct op zoek naar een 1e medewerker bediening. In deze uitdagende functie kun je doorgroeien tot de functie bedrijfsleider of bij aantoonbare ervaring starten als (assistent) bedrijfsleider. 

Wat we van jou verwachten

Kandidaten met een service gerichte en gastvrije instelling vinden bij ons wat ze zoeken!

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan en een prima werkplek met kost en inwoning Bij Restaurant Ambrosijn op Schiermonnikoog. Waddenvacatures verzorgt de werving, de arbeidsovereenkomst wordt verzorgt door de restauranthouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid