Toon 17 t/m 24 (van 44)
  [<< ]  Pagina's: 1 2 3 4 5 6  [ >>] 

Totale aanbod
Medewerker bediening (De Koog Texel)
Waddenvacatures Recruitment

Voor onze opdrachtgever op Texel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame bedieningsmedewerker. Als spil in het bedrijf zorg je ervoor dat de gast zich welkom voelt en draag je er zorg voor dat de hoge norm van gastvrijheid en service van dit restaurant gewaarborgd blijft.

Als medewerker bediening werk je mee tijdens lunch en diner op zowel het terras als in het restaurant. Je werkt allround en neemt bestellingen op, serveert bestellingen en rekent bestellingen af.

Zoek jij een leuke baan waarin jij je kwaliteiten als gastheer/gastvrouw volledig kan benutten? Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met een uitstekende werksfeer, woonruimte in een van de kamers boven het restaurant is bespreekbaar.
Datum:21-9-2017
Plaats:Texel
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Koken aan het strand van Texel! (Fulltime De Koog)
Waddenvacatures Recruitment

De keuken werkt met verse producten die, zo veel als mogelijk, van Texel afkomstig zijn. Zoals vis van de Texelse viskotters, Texels weide rundvlees, het bekende Texelse lamsvlees maar ook andere lekkere Texelse producten komen terug in onze gerechten! Met regelmatig zetten wij de nieuwe specialiteiten bereid met lokale en verse producten op de kaart en koken we met wat de seizoenen ons geven.

Hou jij van (h)eerlijk eten en heb je smakelijke de bereiding van de gerechten als het ware tot een schone kunst verheven dan komen wij graag met jou in contact!
Datum:21-9-2017
Plaats:Texel
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Ben jij onze nieuwe Terrastijger? Bediening medewerker t/m september
Strandpaviljoen OOST

Voor Oost, het nieuwste Strandpaviljoen op Vlieland zoeken we echte terrastijgers. Welke pittige heer of dame durft het aan om tot eind september ons team te
komen versterken? Ons eerste seizoen is nu al druk en vooral gezellig te noemen!

Onderdak kan tegen vergoeding worden geregeld.
Datum:21-9-2017
Plaats:Vlieland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Bediening medewerker pannenkoekenhuis (Fulltime per sept incl Huisvesting)
Waddenvacatures Recruitment

Ben jij een vlotte en representatieve medewerkster bediening die plezier heeft in het werk, altijd even hartelijk is naar de gasten en tot eind december kan komen werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wij bedienen op een vlotte, informele, gastvrije manier waarbij een gezellige werksfeer de boventoon voert. Wij vinden het dan ook belangrijker dat je de gasten goed kan helpen dan dat je alle horeca etiquette van A tot Z kan toepassen.
Datum:15-9-2017
Plaats:Texel
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Hotel de Wadden: Medewerker Bediening Fulltime
WestCord Hotel De Wadden

Zoek je een fantastische baan in een bruisende en boeiende omgeving: word ober/kelner/serveerster bij Hotel de Wadden dit seizoen (en langer?)

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een enthousiaste medewerker bediening/gastvrouw/gastheer met gevoel voor gastvrijheid. Als gastvrouw/gastheer ben je het gezicht van onze restaurant/cafe op Vlieland.

Aangeboden:
Wij bieden jou een uitdagende functie. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven groep mensen die van aanpakken weet en waar voldoende ruimte is voor jouw enthousiasme en creativiteit. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden aan die passen bij je functie en verantwoordelijkheden. Wij beschikken over mogelijkheden voor interne kost en inwoning.
Datum:21-9-2017
Plaats:Vlieland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Badhuys: medewerker Afwas fulltime!
Strandpaviljoen t Badhuys

Wij zoeken voor Strandpaviljoen ’t Badhuys een medewerker Afwas!

Wij bieden:

Een fulltime dienstverband
Een marktconform salaris
Werken in een gezellig/ gedreven team!
Kost en inwoning is mogelijk tegen een vergoeding
Datum:21-9-2017
Plaats:Vlieland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Hotel Schylge: Medewerker Bediening
Westcord Hotel Schylge

Van kandidaten vragen wij ervaring met het serveren van gerechten en drankjes aan onze gasten. Op deskundige wijze ben je in staat om onze gasten een culinaire ervaring van topniveau te laten ondergaan. Je bent in staat om onder druk in teamverband een prachtig product neer te zetten.

Het betreft uren op oproepbasis waarvan de nadruk ligt op het werken in de weekenden en vakanties.

Wij bieden onze medewerkers afhankelijk van leeftijd/ervaring een prima salariëring, bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor nieuwe collega’s zonder woonruimte op het eiland bieden wij prima voorzieningen voor kost en inwoning.
Datum:21-9-2017
Plaats:Terschelling
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Noordsee: LEER PROFESSIONEEL KOKEN BIJ WESTCORD
Westcord Hotel Noordsee

Om ons product uit te breiden en verder te optimaliseren zoeken we goede (Aankomend) Ambachtelijke Zelfstandig Werkend Koks

Als je dit nog niet bent, hebben wij nu een unieke mogelijkheid om bij Westcord Hotels een interne opleiding hiertoe te volgen! Hoe werkt dit?

Je gaat na een sollicitatieprocedure aan de slag bij een van onze hotels/erkend leerbedrijven in de functie “leerling basiskok”. Je krijgt een jaarcontract hiervoor en een salaris conform het Arbeidsvoorwaardenreglement KHN. Tevens ga je via een ROC een bbl-opleiding MBO “kok niveau 2” volgen. Je krijgt een tegemoetkoming in de kosten, als jij belooft tijdens en na de opleiding totaal tenminste 2 jaren te zullen werken voor je leerbedrijf.

Als je voor deze opleiding geslaagd bent, en je daarna gemotiveerd bent om de volgende stap naar “ambachtelijk zelfstandig werkend kok” te maken, dan bieden we je de unieke mogelijkheid om samen met de leermeester/chef kok van jouw leerbedrijf een stappenplan hiervoor op te stellen. Je kunt dan gedurende 2 jaar opgeleid worden tot zelfstandig werkend kok. Gedurende deze 2 jaar zul je fulltime werkzaam zijn, en meteen al een salaris dat behoort bij de functie zelfstandig werkend kok ontvangen. Tevens bestaat gedurende dit tweede traject de mogelijkheid om verder ervaring op te doen bij andere leerbedrijven binnen de hotelgroep.

Indien van toepassing verblijf je intern in onze hotels.

Kortom: 4 jaar lang werk en inkomen, bovendien een MBO Basiskok diploma niveau 2, een hele hoop ervaring en uitstromen met een getuigschrift als Zelfstandig Werkend Kok…wie wil dat niet?
Datum:21-9-2017
Plaats:Ameland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Toon 17 t/m 24 (van 44)
  [<< ]  Pagina's: 1 2 3 4 5 6  [ >>]