Toon 9 t/m 16 (van 44)
  [<< ]  Pagina's: 1 2 3 4 5 6  [ >>] 

Totale aanbod
Bedienings, Keuken & afwas medewerkers gezocht! Fulltime of Seizoen
Strandpaviljoen Kaap Noord

Keuken: ervaren koks, maar ook mensen zonder gerichte opleiding die heel graag het mooie vak van kok willen leren.Fulltime of voor het seizoen.

Bediening: leuke enthousiaste frisse mensen die al enigszins ervaring hebben, maar ook mensen zonder ervaring die het schitterende vak in de bediening willen leren. Fulltime of voor het seizoen.

Afwas: wij maken je wegwijs in de wereld van de spoelkeuken
Datum:12-9-2017
Plaats:Texel
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Bedieningsmedewerksters Texel (fulltime met huisvesting)
Texels kwaliteit restaurant

Wij zoeken leuke vlotte meiden voor de bediening in het restaurant en onze ijssalon. Ben jij op zoek naar een leuke horecabaan in een gezellig restaurant en kun je tenminste een maand of langer werken neem dan contact met ons op!

Gratis woonruimte aanwezig.
Per direct t/m december
Datum:28-8-2017
Plaats:Texel
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Housekeeping / Schoonmaak Texel (uren in overleg)
Hotel Tatenhove

Wij zoeken een pittige dame die ons housekeeping team kan komen te versterken. Weet jij wat schoon is en hou je van aanpakken, reageer dan snel en kom werken bij Hotel Tatenhove.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de vertrekkende en blijvende kamers. het betreft een baan voor in de ochtenduren, het werk is zowel door de week als in de weekenden. Aanvangstijd voor de housekeeping is 08:30, eind tijd is wisselend afhankelijk van het aantal vertrekkende kamers.

Wij bieden een parttime baan voor 10 tot 25 uur per week. Het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Tot eind oktober is er volop werk daarna vooral tijdens de weekenden en schoolvakanties. Bij wederzijdse tevredenheid is een jaar aanstelling mogelijk!
Datum:21-8-2017
Plaats:Texel
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Bedieningsmedewerkster Buren Ameland
Waddenvacatures Recruitment

Dit leuke restaurant te Buren Ameland is op zoek naar gezellige versterking binnen het bedieningsteam. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten voor lunch en/of diner. Overdag draait het eetcafé een drukke lunch op het ruime terras en 's avonds is het gezellig druk met diner in het restaurant en op het terras. In de avond uren is het gezellig zitten aan de bar en wordt het café goed bezocht door eilanders en toeristen.

Omdat het een baan op Ameland betreft wordt onderdak voor jou geregeld, vlak bij het eetcafé. Wij bieden een leuke horeca baan aan op fulltime of flex basis tot tenminste eind oktober!
Datum:15-9-2017
Plaats:Ameland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Huishouding Hotel (parttime t/m oktober)
Waddenvacatures Recruitment

De kern van de functie bestaat uit het schoonmaken van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes.

Wij zoeken een leuke gastvrije collega die flexibel inzetbaar is t/m oktober voor circa 4 -5 dagen in de week beschikbaar is. Het betreft een parttime baan van c.a. 20 uur. Wij bieden huisvesting aan maar ook is het mogelijk op werkdagen te reizen naar en van Ameland, in dat geval vergoeden wij de boot.
Datum:15-8-2017
Plaats:Ameland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Boschrijck: F&B medewerker
Westcord Residentie Boschrijck

Als allround F&B medewerker zul je worden ingezet in verschillende F&B Werkzaamheden: bar, restaurant, room service en vergaderzalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in korte tijd veel te kunnen leren.

Tot jouw taken behoren o.a.

Het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in restaurant (zowel ontbijt, lunch als diner), bar, banqueting (verzorgen van vergaderingen, cursussen etc.) en roomservice teneinde tot een optimale gasten service te komen;
Het zorgdragen voor een vlotte & correcte bediening/verzorging binnen de diverse F&B afdelingen;

Datum:21-9-2017
Plaats:Terschelling
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Fulltime Bediening medewerker (Schiermonnikoog)
Waddenvacatures Recruitment

Zin om het drukke en gezellige Schiermonnikoog te komen werken? Wij zijn met spoed op zoek naar vriendelijke en gastvrije medewerkers voor één van de leukste restaurants op Schiermonnikoog.
Datum:8-8-2017
Plaats:Schiermonnikoog
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Huishouding medewerker (Buren)
Waddenvacatures Recruitment

Lijkt het jou leuk om bij een Hotel op Ameland te werken? Wij zoeken een medewerker die per augustus beschikbaar is!
Wij bieden een afwisselende baan aan medewerker housekeeping aan. Je werkt in de ochtenden mee in de schoonmaak van het hotel en kunt je uren aanvullen door mee te helpen in de afwas.

Wij bieden een parttime baan, werkdagen in overleg! Onze opdrachtgever vergoed de bootkosten, overige reiskosten zijn voor eigen rekening.
Datum:7-8-2017
Plaats:Ameland
Branche:Horeca / Recreatie / Toerisme

Toon 9 t/m 16 (van 44)
  [<< ]  Pagina's: 1 2 3 4 5 6  [ >>]