Personeel vinden via Waddenvacatures

Waddenvacatures.nl is een regionale recruitment website voor de Wadden en bereikt zowel de lokale werkzoekenden als de werkzoekenden aan het vaste land. Waddenvacatures biedt werkgevers de mogelijkheid een vacatureadvertentie te plaatsen en/of gebruik te maken van door ons aangeboden recruitment- en payrolldiensten.

Vacature advertentie plaatsen:
Er zijn kosten verbonden aan een vacatureplaatsing op Waddenvacatures.nl, u plaatst een enkele vacature voor € 27,50 per week! De minimale plaatsing periode bedraagt zes weken, op de pagina tarieven vindt u onze prijslijst en staffelkortingen voor meervoudige vacature plaatsingen. Een vacature plaatst u het formulier onder aan deze pagina.

Recruitment & Payrolling:
Vanaf 2017 worden alle personeelsdiensten van Uitzendbureau Ameland aangeboden onder de vertrouwde naam Waddenvacatures. Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker en maakt u graag gebruik van onze recruitmentdiensten raadpleeg dan onze pagina 'ik zoek personeel'

Onze backoffice wordt verzorgd door een NEN 4400-1 & VCU gecertificeerde payroll dienstverlener, aangesloten bij de ABU & NBBU en in het bezit van het SNA keurmerk. Uw garanties voor flexibele, betrouwbare en correcte payroll diensten!

Voor verdere informatie over onze diensten kunt u maandag t/m vrijdag contact opnemen met:

Lars Dirk Visser
Waddenvacatures.nl
Vacature advertenties, Recruitment & Payrolling
Telefoonnummer 0519 346399

Direct een waddenvacature plaatsen
In de onderstaande velden vult u uw bedrijfsgegevens in welke gebruikt worden voor de vacature en onze administratie. Wij nemen na de plaatsing contact met u op. Indien u al eerder bent geregistreerd klik dan hier om in te loggen
Bedrijfsnaam:
   
Adres:
   
Telefoonnummer:
Contactpersoon:
Postcode:
E-mailadres:
Plaats: