Over ons

Vorige pagina

Waddenvacatures.nl biedt het grootste overzicht van vacatures op de Waddeneilanden van Nederland! 

Op Waddenvacatures.nl vind je een groot overzicht van actuele vacatures op de waddeneilanden. Wil jij werken op een Waddeneiland? Zoek je tijdelijk, vakantiewerk of een vaste baan? Zoek dan snel de vacature diebij je past op de Waddeneilanden; Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Werken op één van de Waddeneilanden is een ervaring op zich. Want behalve een leuke baan bieden de eilanden je zon, zee, strand en dat heerlijke vakantiegevoel. Bekijk nu onze vacatures.

Hoe vind ik een baan via Waddenvacatures.nl?
Waddenvacatures.nl is een regionale website waar alleen vacatures van de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland & Schiermonnikoog vindbaar zijn. Op Waddenvacatures.nl worden vacatures geplaatst van bedrijven op de waddeneilanden die jij via de zoekfunctie op Waddenvacatures kunt vinden en bekijken. Je kunt met deze werkgevers in contact komen door een online sollicitatie tezamen met je geuploade CV te versturen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen naar aanleding van de gevonden vacature op Waddenvacatures.nl te bellen, mailen of schrijven met de werkgevers, vermeld dan wel dat je de vacature op Waddenvacatures.nl gezien hebt!

Personeel werven via Waddenvacatures:
Waddenvacatures biedt u de mogelijkheid een vacature te plaatsen en zelf de regie te houden over de werving en selectie of gebruikt te maken van Waddenvacatures Recruitment.

Vacature advertentie plaatsen:
U kunt een vacature plaatsen via de button "Plaats Waddenvacature" en uw vacature snel, veilig en vertrouwd online invoeren. Bekijk onze prijslijst op de Tarieven pagina. Wilt u informatie over andere advertentie mogelijkheden zoals een banner of een bedrijfsvermelding op Waddenvacatures.nl stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Recruitment & Payrolling:
Vanaf 2017 worden alle personeelsdiensten van Uitzendbureau Ameland aangeboden onder de vertrouwde naam Waddenvacatures. Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker en maakt u graag gebruik van onze recruitmentdiensten raadpleeg dan onze pagina 'ik zoek personeel'
Onze backoffice wordt verzorgd door een NEN 4400-1 & VCU gecertificeerde payroll dienstverlener, aangesloten bij de ABU & NBBU en in het bezit van het SNA keurmerk. Uw garanties voor flexibele, betrouwbare en correcte payroll diensten!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Ik sta u graag te woord.

Lars Dirk Visser
Waddenvacatures.nl
Vacature advertenties, Recruitment & Payrolling
Telefoonnummer: 0519346399

Blijf ook op de hoogte van Waddenvacatures:
Volg ons op Twitter of abonneer op onze nieuwsbrief voor werkgevers.