Gezocht: Bediening medewerker in hartje Den Burg!

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Wil jij werken in het gezelligste restaurant van Den Burg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de bediening zijn we op zoek naar een gezellige collega!

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Functie-inhoud:
Je gaat werken in een inspirerende omgeving waar iedere dag anders is. Ons terras is onlangs uitgeroepen tot het Gezelligste terras van Nederland en daar zijn we trots op. Als jij ervoor wilt zorgen dat wij ook in de toekomst favoriet blijven bij onze gasten dan is deze vacature echt wat voor jou.

Functieprofiel:
Voor de vacature Medewerker Bediening zijn we op zoek naar een kandidaat die:

Ervaring in de bediening heeft, dit is een harde eis
Goed Nederlands spreekt
Flexibel inzetbaar is
In het bezit is van het diploma Sociale Hygiëne of bereid is dit op korte termijn te behalen

Huisvesting is aanwezig!

Informatie sollicitatie:
Je gaat werken in een hecht team dat hart heeft voor het werk en de klanten. Je kunt bij gebleken geschiktheid een jaarcontract krijgen. Je krijgt de gelegenheid om je op kosten van De Smulpot te laten bijscholen als het gaat om benodigde vakkennis. Je salaris wordt besproken tijdens het sollicitatiegesprek. Je gaat werken in een enthousiast team dat er alles aan wil doen om het de gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Gezien de complimenten van onze klanten slagen we daar goed in.

Ben jij die leuke collega waar we naar op zoek zijn? Dan kun je direct reageren en je motivatie plus cv aan ons sturen. Als wij net zo enthousiast over jou zijn als jij over dit restaurant, dan nodigen we je zeker uit voor een persoonlijke kennismaking!

Website