Bedienings, Keuken & afwas medewerkers gezocht! Fulltime of Seizoen

Bedrijfsnaam:
Strandpaviljoen Kaap Noord

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Strandpaviljoen Kaap Noord ligt op een van de mooiste plekjes van Texel met uitzicht op Vlieland. Wij werken met een gezellig, hardwerkend, collegiaal team om elke dag weer onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Ons team, product en ligging zijn onze kracht. Onze mensen werken allemaal al geruime tijd voor ons en dat kunnen onze gasten heel erg waarderen.

Bij ons geen doorgangshuis met elke maand een komen en gaan van collega's. Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar enthousiaste, frisse mensen ter versterking van ons fantastische team.

Functie-inhoud:
Keuken: ervaren koks, maar ook mensen zonder gerichte opleiding die heel graag het mooie vak van kok willen leren.Fulltime of voor het seizoen.

Bediening: leuke enthousiaste frisse mensen die al enigszins ervaring hebben, maar ook mensen zonder ervaring die het schitterende vak in de bediening willen leren. Fulltime of voor het seizoen.

Afwas: wij maken je wegwijs in de wereld van de spoelkeuken

Functieprofiel:
Voor alle functies geldt dat wij enthousiasme, collegialiteit, leergierigheid en een frisse uitstraling belangrijk vinden. Je moet het natuurlijk leuk vinden op een fantastisch Waddeneiland als Texel met al zijn faciliteiten te gaan wonen.

Informatie sollicitatie:
Juiste kandidaten bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden indien nodig kunnen wij woonruimte verzorgen.

Website