Housekeeping / Schoonmaak Texel (uren in overleg)

Bedrijfsnaam:
Hotel Tatenhove

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats “De Koog“. Het strand, het dennenbos, Nationaal park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Functie-inhoud:
Wij zoeken een pittige dame die ons housekeeping team kan komen te versterken. Weet jij wat schoon is en hou je van aanpakken, reageer dan snel en kom werken bij Hotel Tatenhove.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de vertrekkende en blijvende kamers. het betreft een baan voor in de ochtenduren, het werk is zowel door de week als in de weekenden. Aanvangstijd voor de housekeeping is 08:30, eind tijd is wisselend afhankelijk van het aantal vertrekkende kamers.

Wij bieden een parttime baan voor 10 tot 25 uur per week. Het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Tot eind oktober is er volop werk daarna vooral tijdens de weekenden en schoolvakanties. Bij wederzijdse tevredenheid is een jaar aanstelling mogelijk!

Functieprofiel:
Wij zoeken een flexibele teamplayer die weet van aanpakken. Herken jij jezelf in dit profiel dan komen we graag met jou in contact.

Wij zoeken bij voorkeur kandidaten met eigen woon of verblijf op Texel of in Den Helder. Aantal uren / werkdagen in overleg.

Informatie sollicitatie:
We kunnen na een gesprek een proefochtend inplannen.

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaande link / button of op info@hoteltatenhove.nl

Voor meer informatie kun je bellen met:
Mevr. Freya Zwennis tel. 0222317274

Website