Bedieningsmedewerkster Buren Ameland

Bedrijfsnaam:
Waddenvacatures Recruitment

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Ameland

Bedrijfsomschrijving:
Hou jij van de horeca en weet je van aanpakken? Voor onze opdrachtgever, een sfeervol café restaurant op een prachtige locatie in het dorp Buren zoeken wij een fulltime medewerker bediening!

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Kies de baan die bij je past en solliciteer op één van onze actuele vacatures. Wij schrijven je direct in en nemen contact met je op over de mogelijkheden voor deze of andere vacatures op de Waddeneilanden.

Functie-inhoud:
Dit leuke restaurant te Buren Ameland is op zoek naar gezellige versterking binnen het bedieningsteam. Als medewerker bediening draai je afwisselende diensten voor lunch en/of diner. Overdag draait het eetcafé een drukke lunch op het ruime terras en 's avonds is het gezellig druk met diner in het restaurant en op het terras. In de avond uren is het gezellig zitten aan de bar en wordt het café goed bezocht door eilanders en toeristen.

Omdat het een baan op Ameland betreft wordt onderdak voor jou geregeld, vlak bij het eetcafé. Wij bieden een leuke horeca baan aan op fulltime of flex basis tot tenminste eind oktober!

Functieprofiel:
Wij zijn per direct op zoek naar één of meer medewerkers van 18 jaar of ouder met enige horeca-ervaring.

Ben je flexibel spontaan en beheers je de Nederlandse taal uitstekend en Duits redelijk tot goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie sollicitatie:
Inlichtingen
Lars Visser 0519 346399

Wij komen graag in contact met bediening medewerksters die per direct tot eind oktober kunnen blijven werken. Kandidaten die alleen de weekenden en schoolvakanties kunnen werken zijn eveneens van harte welkom. Er is nette woonruimte beschikbaar op loopafstand van het bedrijf!

Heb jij zin in een leuke baan op Ameland? Solliciteer dan snel via onderstaande link / button.

Website