Kok en keukenhulpen (Terschelling Fulltime)

Bedrijfsnaam:
Paviljoen de Walvis

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Terschelling

Bedrijfsomschrijving:
De Walvis, misschien wel het mooiste plekje van Nederland!

Een unieke locatie op het Groene Strand aan de voet van het hoge duin bij West Terschelling. Met een weids uitzicht over het wad, natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte ons mooie buureiland Vlieland.

Functie-inhoud:
Genieten van het mooiste uitzicht van Nederland en werken bij het leukste paviljoen op Terschelling! Voor het seizoen van 2017 zijn wij per direct op zoek naar personeel voor onze keuken!

Wij zoeken kandidaten voor de functie van kok en keukenhulp die passie hebben voor hun vak. Onze menukaart stellen wij met zorg samen, waarbij wij bewust kiezen voor kwaliteit en eenvoud in een smaakvolle omlijsting van culinaire perfectie.

Ben jij kok of keukenhulp en lijkt het je leuk om voor de Walvis te werken dan komen wij graag met jou in contact!

Wij bieden:
Een fulltime baan voor het gehele seizoen / jaar
Een leuke baan en salaris conform CAO Horeca
Woonruimte op Terschelling

Functieprofiel:
Wij zoeken kandidaten met ervaring als (zelfstandig) kok die op korte termijn kunnen starten en tot einde seizoen of het gehele jaar rond kunnen blijven werken. Voldoe je aan het omschreven profiel en spreekt ons bedrijf jou aan solliciteer dan snel bij de Walvis!

Informatie sollicitatie:
Ben je 18 jaar of ouder en heb je ervaring met werken in de horeca, wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button of per post op:

Paviljoen de Walvis
Groene Strand
P.a. Burg. Reedekerstraat 35
8881 BZ West Terschelling

Website