Bediening medewerker (Terschelling Fulltime)

Bedrijfsnaam:
Paviljoen de Walvis

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Terschelling

Bedrijfsomschrijving:
De Walvis, misschien wel het mooiste plekje van Nederland!

Een unieke locatie op het Groene Strand aan de voet van het hoge duin bij West Terschelling. Met een weids uitzicht over het wad, natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte ons mooie buureiland Vlieland.

Functie-inhoud:
Genieten van het mooiste uitzicht van Nederland en werken bij het leukste paviljoen op Terschelling! Voor het seizoen van 2017 zijn wij per direct op zoek naar leuke en gastvrije collega's voor de bediening!

Wij zoeken kandidaten die zichtbaar plezier hebben in hun werk en het leuk vinden om er voor te zorgen dat het aan onze gasten aan niets ontbreekt. Ben jij die gezellige gastheer of gastvrouw die wij zoeken en het lijkt het je leuk om voor de Walvis te werken dan komen wij graag met jou in contact!

Wij bieden:
Een fulltime baan voor het gehele seizoen / jaar
Een leuke baan en salaris conform CAO Horeca
Woonruimte op Terschelling

Functieprofiel:
Wij zoeken kandidaten met horeca ervaring die op korte termijn kunnen starten en tot einde seizoen of het gehele jaar rond kunnen blijven werken. Voldoe je aan het omschreven profiel solliciteer dan snel bij de Walvis!

Informatie sollicitatie:
Ben je 18 jaar of ouder en heb je ervaring met werken in de horeca, wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button of per post op:

Paviljoen de Walvis
Groene Strand
P.a. Burg. Reedekerstraat 35
8881 BZ West Terschelling

Website