Keuken / bedieningsmedewerker

Bedrijfsnaam:
Bistro 110

Branche:
Horeca / Recreatie / Toerisme

Plaats:
Texel

Bedrijfsomschrijving:
Midden in het uitgaansdorp ligt bistro 110! Een mooi en gezellig klein restaurant in de badplaats de koog. Wij zijn dagelijks geopend voor lunch en diner en op zoek naar een leuke en spontane alleskunner die met ons de schouders eronder wil zetten en er een mooi seizoen van wil maken!

Functie-inhoud:
Ben jij op zoek naar een leuke werkplek in de gezelligste badplaats van Texel? In ons succesvolle bistro kan het behoorlijk druk zijn. Met zijn allen zetten we dan een stapje harder om de dag weer tot een succes te maken. Wil jij je steentje bijdragen aan het topteam van Bistro 110, wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

In Bistro 110 is iedereen van alle markten thuis. Geen dag is het zelfde en je hebt daardoor een heerlijk afwisselende en veelzijdige baan. Je werkt zowel in de keuken en de bediening en springt juist daar bij waar het op dat moment het drukste is. Even helpen met de voorbereidingen in de keuken of het maken van heerlijke ijsjes of de gasten verwelkomen en bestellingen aannemen, inschenken en serveren. Bij Bistro 110 wordt je ingewerkt als een ware alleskunner!

Functieprofiel:
Ben jij :Spontaan, gezellig, teamplayer, vlot, representatief en spreekt onze vacature jou aan?
Dan zijn we op zoek naar jou !

Informatie sollicitatie:
Wij bieden:
Een leuke baan in het bruisende dorp de Koog en inwoning in ons personeelshuis aan. SalariŽring is conform het Horeca CAO en gebaseerd op jouw kennis en kunde.

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag op bistro110@kpnmail.nl of via onderstaande link/button

Wil je meer informatie over onze vacature bel ons dan op 0222-319540 en vraag naar Kevin Knol.

Website